Un restaurant chinezesc a fost amendat după ce un client a găsit un cartof în gândaci

Un restaurant chinezesc din Capitală a fost pedepsit drastic de autorități, după ce un client a reclamat la protecția consumatorului că a descoperit un cartof în tocana de gândaci pe care o savura cu multă poftă.


“Ronțăiam liniștit la gândacii de Colorado din tocăniță, când am simțit ceva foarte moale. Inițial am crezut că este o coropișniță mai pătrunsă sau un ochi de capră, când colo, la o privire mai atentă, mi-am dat seama că este un cartof scârbos, probabil strecurat din greșeală când au cules gândacii de Colorado de pe cartofi. Noroc că am prins repede o muscă să-mi clătesc gura, că altfel vomitam acolo, pe masă”, spune Decebal Fu Ling, clientul revoltat.

Patronul restaurantului a încercat din răsputeri să-l convingă pe bărbat să nu cheme autoritățile, însă fără succes. “Am vrut să-i dăm gratis un mușuroi de furnici imens, un șoarece proaspăt prins în cursă și o vată de zahăr din pânză de păianjen, să ducă și la copii, dar nu a fost loc de discuții. O să vorbesc cu bucătarii să fie mai atenți și să nu mai scape lucruri scârboase în gândaci”, a declarat acesta.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
20 mai 2017 13:05
Citește mai mult despre: ANPC chinezi gandaci restaurant

Alte articole

Vezi mai mult