Un restaurant chinezesc s-a dărâmat din cauză că era de proastă calitate

Clădirea s-a dărâmat peste clienți, care în acel moment se aflau la masă. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, deoarece acoperișul era făcut dintr-un plastic extrem de ușor, ca mai toate lucrurile chinezești de proastă calitate. Proprietarul localului spune că regretă incidentul și se jură că nu știa că restaurantul este chinezesc. Se pare că a aflat acest lucru foarte târziu, abia atunci când a găsit o plăcuță zidită în perete, pe care scria Made in China.

„Am fost foarte dezamăgit în acel moment. Eu credeam că e un restaurant autentic austriac din secolul 19, de felul celor în care lua masa protipendada vieneză. Când colo, am dat banii pe o reproducere chinezească de mâna a cinșpea. Nici nu vreau să mai vorbesc, sunt extrem de ofticat.”

Proprietarul se consideră acum cel mai mare idiot, deoarece ar fi trebuit să-și dea seama că restaurantul lui e chinezesc. Din păcate, el a preferat să ignore meniul în care erau trecute rața crocantă și puiul cu bambus și a continuat să se mintă că deține un local austriac. La un moment dat, chiar a dat afară câțiva clienți pe care i-a surprins mâncând cu bețișoare. „Mi s-au păruit niște ciudați și în restaurantul meu nu permit așa ceva,” a spus cu regret păgubitul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 septembrie 2011 07:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult