Uneori, viaţa bate serialele sudamericane! Marcel Cârlan, un gospodar de 47 de ani dintr-o comună teleormăneană, a aflat cu uimire că e văr cu primarul localităţii, pe care nici măcar nu-l cunoştea personal.

"Întotdeauna m-am întrebat dacă nu cumva am sânge de primar, pentru că tot câştigam mici contracte cu statul - să asfaltez fictiv o groapă, să sap un WC la suprapreţ, ştiţi voi", spune Marcel, cu lacrimi în ochi.

rudacuprimarulsurpriza.jpg
"Credeam că pur şi simplu aşa sunt eu, mai norocos, dar iată că în tot acest timp eram văr de gradul doi cu primarul! M-am simţit ca la 'Surprize, surprize' când am aflat!", adaugă bărbatul.

"E minunat să-ţi descoperi o rudă pierdută, mai ales când locuiţi gard în gard!", a zâmbit Aurel Cârlan, primarul comunei de peste 20 de ani. "Normal că am scos nişte bani europeni şi ne-am cinstit cu o ţuică."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 22.04.2019 15:11 Monden

National Cinematografic