Niciodată nu poţi şti chiar totul despre partenerul de viaţă! Decebal Popescu, un tânăr din cartierul bucureştean Ozana, a aflat astăzi cu stupoare că iubita lui, cu care avea o relaţie de aproape două luni, e bărbat.

2barbatirevelatie.jpg
Decebal spune că, deşi avea oareşce indicii în acest sens, revelaţia a venit la sfârşitul zilei de azi, după ce prietena sa nu a rostit nici măcar un cuvânt despre proaspăt anunţatul concert al lui Ed Sheeran de la Bucureşti.

"Nu ştiu cine e Ed Sheeran şi ce cântă, dar unde am crescut eu era o vorbă din bătrâni: dacă vine Ed Sheeran în oraş şi femeia nu vorbeşte despre asta, apăi să ştii că nu-i femeie", spune bărbatul. "Poate trebuia să-mi dau seama după faptul că are barbă şi o cheamă Viorel."

Cei doi au decis să se despartă, dar vor rămâne cu siguranţă prieteni şi, din când în când, îşi vor face de cap uitându-se la meci şi bând o bere rece, ca pe vremea când formau un cuplu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 20.09.2018 19:29 Monden

National Cinematografic