Niciodată nu poţi şti chiar totul despre partenerul de viaţă! Decebal Popescu, un tânăr din cartierul bucureştean Ozana, a aflat astăzi cu stupoare că iubita lui, cu care avea o relaţie de aproape două luni, e bărbat.

2barbatirevelatie.jpg
Decebal spune că, deşi avea oareşce indicii în acest sens, revelaţia a venit la sfârşitul zilei de azi, după ce prietena sa nu a rostit nici măcar un cuvânt despre proaspăt anunţatul concert al lui Ed Sheeran de la Bucureşti.

"Nu ştiu cine e Ed Sheeran şi ce cântă, dar unde am crescut eu era o vorbă din bătrâni: dacă vine Ed Sheeran în oraş şi femeia nu vorbeşte despre asta, apăi să ştii că nu-i femeie", spune bărbatul. "Poate trebuia să-mi dau seama după faptul că are barbă şi o cheamă Viorel."

Cei doi au decis să se despartă, dar vor rămâne cu siguranţă prieteni şi, din când în când, îşi vor face de cap uitându-se la meci şi bând o bere rece, ca pe vremea când formau un cuplu.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 20.09.2018 16:29 Monden

National Cinematografic