Un român a călătorit în viitor pentru a face glume despre Amy Winehouse și atentatul de la Oslo

Iulian Nisipeanu are un simț al umorului ieșit din comun, însă nu poate spune toate glumele care îi vin în minte. Mereu când se petrece o tragedie, el trebuie să se abțină, pentru a nu părea insensibil. “Dacă fac glume despre moartea lui Amy Winehouse, lumea mă arată cu degetul și-mi spune că sunt nesimțit. Cică nici nu s-a răcit bine cenușa artistei, că eu m-am și pus pe caterincă.”

Pentru a evita orice neplăceri, Iulian a călătorit în viitor ca să poată face glume insensibile despre Amy Winehouse. El a dat o fugă până în anul 2015, și-a scos prietenii în oraș și le-a spus, la o bere, tot ce nu putea spune în prezent.

“I-am întrebat cam așa: Știți de ce au incinerat-o pe Amy Winehouse? Ca s-o tragă pe nas. În corpul lui Amy se afla atât de multă cocaină, încât fanii ei obișnuiau să spună: Pentru mine, Amy Winehouse e un drog. Ne-am distrat foarte mișto, ce să mai.”

În viitor, Iulian a făcut glume și cu atentatul de la Oslo, pe care lumea și-l mai amintea fără a-l considera totuși un subiect sensibil. Cel mai mult s-a râs, se pare, la următoarea poantă: “Știți ce le spunea Breivik copiilor în timp ce-i chema la el cu mitraliera, ca să-i omoare? Unde împușc eu, crește.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 iulie 2011 23:07

Alte articole

Vezi mai mult