Un român a câştigat la “Bravo, ai stil” după ce a tras o băşină în franceză

Oficial, el e cel mai elegant om din România – şi poate chiar de pe întreaga planetă, mai puţin Franţa, unde oamenii se băşesc în franceză din naştere! Marcel Anton, un bărbat de 49 de ani din comuna Hârâicoiu, judeţul Ialomiţa, a câştigat în această seară marea finală „Bravo, ai stil” după ce, în timp ce se apleca să-şi lege şireturile, i-a scăpat o flatulenţă într-o franceză perfectă.

„Hon hon hon”, s-a auzit pârţul în întregul studio, una dintre jurate, cel mai probabil Iulia Albu sau cine mai jurizează şuşele astea, leşinând pe loc de emoţie.

„Nu degeaba se spune că franceza e limba diplomaţilor, dar şi a îndrăgostiţilor. A sunat atât de frumos, ca un clopot de catedrală gotică, şi mirosea… cum să vă zic… a primăvară! Sous le ciel de Paris! La vie en rose! Paroles, paroles!”, a exclamat un alt designer vestimentar, impresionat nu atât de costumaţia lui Marcel – trening Abibas şi papuci de plastic tip crocodil – cât de dicţia, claritatea şi înalta cultură de care a dat dovadă anusul bărbatului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
30 septembrie 2021 17:30
Citește mai mult despre: bravo ai stil eleganta flatulenta gaze juriu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult