Un român a câştigat un milion la păcănele online şi n-are cine să-l filmeze cum face tumbe

În plină carantină, unii români trăiesc drama vieţii lor! E cazul lui Marcel, un bărbat de 33 de ani din Tecuci, care în mod normal ar trebui să jubileze în acest moment.

În urmă cu câteva minute, Marcel a câştigat 100 de lei la păcănele – însă erau păcănele online, iar bărbatul se află în izolare şi n-are cine să-l filmeze cum face tumbe de bucurie. Văduvit de factorul social al victoriei, acesta soarbe cu amar dintr-o bere călâie şi priveşte în gol, chiar dacă e mai bogat decât a fost vreodată în ultimii ani.

„Aş fi vrut şi eu să fac cinste cu o şampanie, să urlu ‘pupa-ţi-aş p*la ta, Doamne’ şi să mă dau peste cap pe duşumea. Să fiu cu cineva care să mă filmeze şi să mă dea pe youtube, să se bucure alţi 800.000 de oameni cu mine de suta asta de lei… Aşa, ce rost are?”, plânge Marcel.

Salvarea a venit din partea vecinului de vizavi, memar cu ştate vechi, care l-a invitat pe Marcel să facă ca toate animalele, dar pe balcon, de unde poate să-l înregistreze cu un teleobiectiv şi să-l facă faimos pe platformele sociale.

Scris de Vasile
2 aprilie 2020 16:04
Citește mai mult despre: pacanele

Alte articole

Vezi mai mult