Un faraon al mecanicii! Un român care își repară Dacia aproape încontinuu din 1987, anul în care a cumpărat-o direct din fabrică de la Pitești, a cerut să fie îngropat cu mașina, ca să aibă ce repara pe lumea cealaltă. Omul a cumpărat un loc de veci încăpător și a cerut să fie băgat sub mașină, cu o cheie fixă de 13 în mână.reparat.jpg

Marin Coltea, în vârstă de 67 de ani, tatăl cunoscutului Marian Coltea din Berceni, repară chiar și 4 ore pe zi Dacia lui. Știe exact câte spire are filetul șurubului amortizorului de pe față și poate recunoaște dintr-o singură privire dacă o piesă e de export sau națională.

”Ce să fac o veșnicie? Vreți să mor de plictiseală a doua oară? Fără Dacie, eternitatea mea va fi un iad”, motivează nea Marin Coltea. Din păcate, vecinii lui nea Marin au aflat ce are de gând și l-au pândit să vadă unde are locul de veci, deci 100% o să-l dezgroape ca să-i fure delcoul ăla bun, luat din Ungaria.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 24.07.2020 16:02 Monden

National Cinematografic