Un român a cheltuit mii de euro ca să arate ca idolul său, Grigore Cartianu

A dat zeci de mii de euro pe operații estetice, doar ca să arate ca bărbatul de care e obsedat, Grigore Cartianu! E povestea lui George S, un tânăr român la care patima pentru înfrumusețare bate multe recorduri. Încă de la 14 ani, când l-a văzut pe Grigore Cartianu la televizor, George visează să atingă și el trăsăturile lui.

În copilărie, George era un copil gras, cu nasul borcănat și crăcănat. Când a obținut conturul nasului lui Cartianu, a plâns de fericire. Era a 74-a operație și le-a făcut pe toate pe viu, fără anestezie, ca să se apropie de puterea spirituală a idolului său, Cartianu. Au urmat sute de alte intervenții și încet-încet, din chipul șters, banal, al lui George a început să se contureze frumusețea statuară a lui Cartianu.

George S. nu s-a oprit aici. S-a înscris la cursuri de făcut mămăligă, decis să egaleze măiestria lui Gregoar, apoi i-a citit toate cărțile, i-a copiat vocabularul și și-a modificat și maxilarul, ca să poată imita accentul lui Cartianu. Chipul său patriotic, de român 100% dacic, a fost remarcat de naționaliști și acum George e mascota partidului format din fanii lui Cartianu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
16 aprilie 2021 11:50
Citește mai mult despre: Cartianu George Simion

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult