Experienţă supranaturală în Piaţa Norilor. Un pasionat al zemosului fruct cu miez roşu a tras o spaimă soră cu moartea. Acesta ciocănea pepeni ca să aleagă unul copt, când dintr-o dată o voce i-a răspuns din pepene: “Ocupat!”.

pepene_modificat_genetic.jpg “Oare este un spiriduş în pepene şi se căca? De-acolo vin seminţele? Sau ce dracu’ se întâmplă?”, se întreabă omul ale cărui repere raţionale s-au spulberat. Adică pepenii fără seminţe nu au spiriduş în ei?

Deşi vânzătorul a propus să-i facă dop, ca să vadă ce e în el, clientul a refuzat: “Dacă iese vreun demon din el? Dacă toată viaţa m-am îndopat cu vlăstarele lui Belzebut? Tu ai idee câţi pepeni am mâncat eu?”. 

Cazul i-a determinat pe mulţi clienţi din piaţă să renunţe la fructul straniu. Unii spun însă că pepenii răspund cu “Ocupat” doar dacă sunt stropiţi. Cei naturali spun “Intră”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 26.07.2019 19:39 Monden

National Cinematografic