Un român a dat cu steroizi în loc de Raid şi acum îi mută gândacii mobila prin casă

Credea că are un poltergeist, dar de fapt are cele mai vânjoase insecte din lume! Un bărbat din Sectorul 4 şi-a stropit din greşeală apartamentul cu steroizi în loc de insecticid, iar acum are de furcă cu gândacii care îi mută mobila prin casă în creierii nopţii.

“Mi-am dat seama că e ceva în neregulă când m-a trezit pe la 3 dimineaţa un scârţâit teribil şi am văzut canapeaua din living luând-o încet din loc”, povesteşte Marius, victima incidentului. “Când aprind lumina, să-mi stea inima în loc! Patru gândaci. Fiecare apucase un colţ al canapelei. Dacă eram foarte atent, îi şi auzeam: hei-rup, hei-rup. Aveau şi un fel de şef care îi dirija cu antenele şi sufla într-un fluier mic. Probabil voiau să ajungă mai uşor la nişte pufuleţi care stăteau sub canapea de câteva zile.”

“Niciodată nu-şi ia ochelarii când merge la cumpărături”, se plânge Euflemia, soţia lui Marius. “Azi vine cu steroizi în loc de spray de gândaci, mâine cine ştie ce drăcie o să mai facă. Partea bună e că şeful gândacilor se pricepe la feng-shui, parcă s-a luminat în casă de când au mutat biblioteca pe peretele dinspre nord.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
10 septembrie 2023 13:47
Citește mai mult despre: gandaci mobila steroizi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult