Un român a descoperit adevărata șaormă cu de toate: ”Neapărat c-o bere alături”

Incredibil, dar se pare că toți am mâncat șaorma greșit până acum! Un vajnic specialist român a decoperit că o șaormă nu se poate numi ”cu de toate” dacă nu are și o bere alături. ”Poți să-i pui sute de cărnuri, legume și sosuri, că tot incompletă e. Abia c-o bere alături poți desăvârși o șaorma”, a explicat specialistul autohton.

El spune că a simțit dintotdeauna că șaormei cu de toate îi lipsește ceva, dar până recent nu și-a dat seama ce. ”Am umblat în sute de șaormerii, am mâncat mii sau zeci de mii de șaorme, în căutarea adevăratei cu de toate. Am mâncat șaorma dimineața, la prânz și seara, totul în numele științei”, s-a destăinuit specialistul.

Cât despre revelație, aceasta i-a venit când se aștepta mai puțin. ”Pur și simplu stăteam la Dineș și savuram o șaormă, când dintr-o dată mi-a atras atenția berea TNR din frigider. Am cerut repede una, s-o am alături de șaormă, iar câteva secunde mai târziu făceam marea descoperire: o bere completează o șaorma mai bine decât orice. De fapt nu chiar, că două sau trei beri completează șaorma chiar mai bine decât o singură bere”, a povestit expertul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

22 septembrie 2020 11:09

Alte articole

Vezi mai mult