Un român a făcut sex cu zeci de unguroaice, ca să arate că nu există tensiuni între cele două etnii

În dezbaterile televizate despre tensiunile dintre români şi unguri se exagerează inutil. O demonstrează gestul superb al unui moţ din Apuseni, care a făcut un adevărat maraton prin Harghita şi Covasna, unde a făcut sex cu zeci de unguroaice, unele dintre ele chiar căsătorite.

„Nu zic că n-am simţit şi eu ceva tensiune înainte să pornesc la drum, dar odată ce am făcut sex cu ele m-am relaxat total”, povesteşte moţul din Apuseni. „Ăia la televizor spun tâmpenii, că românii şi ungurii nu se înţeleg. Ăia n-au văzut probabil în viaţa lor o unguroaică dezbrăcată, de aia spun tâmpeniile alea la televizor.”

Moţul spune că el, ca etnic român, s-a simţit nemaipomenit în pat cu unguroaicele. Şi la fel de bine s-au simţit şi ele, susţine el. „Toate urlau «Ioi, ce mare îi, nu văzut niciodată la ungur meu aşa ceva!»” La nevoie, moţul s-a arătat dispus să repet gestul, dacă cumva nu îl crede cineva.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 martie 2014 09:03

Alte articole

Vezi mai mult