Un român a fost declarat persona non gratar după ce a ars mai multe rânduri de mici

De obicei, această sancţiune e rezervată diplomaţilor străini care comit acte de spionaj sau insultă România, dar iată că nici cetăţenii români nu sunt în siguranţă!

Marcel Ţ., un bărbat de 49 de ani din comuna ialomiţeană Băbăroasa, a fost declarat persona non gratar de statul român după ce, duminica trecută, a distrus mai multe rânduri de mici ţinându-i prea mult pe jarul încins.

„Ca persona non gratar, Marcel nu are dreptul să se apropie la mai puţin de un metru de un grătar încins. El poate, în continuare, să dea sfaturi, să cureţe cartofi sau să facă salata cu gagicile, dar nu are voie să intre în contact cu carnea ca să nu se repete tragedia de săptămâna trecută, când aproape 2 kg de carne delicioasă de mici s-au transformat într-un fel de cauciuc negru scârbos”, explică Geani Cornelean, secretar de stat pentru distracţie la iarbă verde.

Pe lista neagră a oamenilor declaraţi persona non gratar în România se mai află, în acest moment, Niculae J. din Pătârlagele, care în septembrie 2017 şi-a oripilat oaspeţii servind micii cu muştar franţuzesc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 iulie 2024 05:46
Citește mai mult despre: gratar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult