Un român a inclus un local în patrimoniul UNESCO, să fie sigur că nu se închide

Campanie mediatică fulger lansată de un român panicat că i se va închide localul preferat. Românul a făcut petiții și a obținut înscrierea localului în patrimoniul UNESCO, deși e vorba de o tonetă cu chiftele făcută din termopan și înființată în urmă cu 2 ani. Clientul spune că arta cu care bucătarul de acolo face chiftelele aparține patrimoniului imaterial al umanității.

Inventivul român a trucat în photoshop poze din care reseie că acolo ar fi mâncat Mahatma Gandhi, JFK sau sultanul Suleyman. La dosarul depus la UNESCO a argumentat că modelele de pe chiftele sunt rune vikinge, că simbolurile folosite de bucătar în timpul pregătirii sunt clar masonice, precum și faptul că localul are pe un perete un fier de călcat antic cu care și-a netezit Avram Iancu sarica lui de luptă.

Alți români apelează la soluții ceva mai cuminți, precum ialoc.ro, aplicația care sprijină restaurantele aflate în dificultate și ajută clienții să primească în continuare preparatele după care sunt nebuni (nu ca tipul cu UNESCO). Cei care vor să susțină afacerile mici pot achiziționa un card cadou ialoc pe care poate sa-l foloseasca in peste 50 de restaurante și beneficiază de bonusuri la plata cu cardul Visa.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

15 decembrie 2020 11:27
Citește mai mult despre: restaurant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult