Un român a inventat implantul de păr low-cost! Şi-a cusut peruca de cap

În sfârşit, implantul de păr nu mai este apanajul vedetelor, al fotbaliştilor şi al lui Mihai Trăistariu! Un inventator român a brevetat un procedeu nou de implant, mult mai rapid şi economic: coaserea perucii de scalp, care poate fi efectuată la orice croitorie.

„Mă luptam de ani de zile cu o formă agresivă de chelie, care îmi consumase tot părul de pe cap şi risca să se extindă la părul din urechi şi nas”, spune Decebal Popescu, inventatorul implantului de păr low-cost.

„Din păcate, bugetul limitat nu îmi permitea să merg la o clinică din Mongolia să-mi fac implantul atât de necesar. Am decis că trebuie să încerc ceva nou, nu doar pentru mine, ci şi pentru milioane de alţi pleşuvi din lume”, adaugă proaspătul posesor al clăii luxuriante de păr blond. „Nu mă aşteptam să arate aşa bine!”

Pentru noul procedeu – o perucă aplicată pe scalp cu ajutorul unei maşini de cusut Singer, cost total 60 de lei – şi-au arătat deja interesul chei celebri precum Benone Sinulescu şi Călin de la Times New Roman.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
3 septembrie 2019 18:09
Citește mai mult despre: chelie

Alte articole

Vezi mai mult