Un român a lansat preșul Tudorel, care se gudură când îl calci în picioare

Inspirat de ultimele evenimente politice, un antreprenor român a venit cu o idee pe cât de banală, pe atât de inspirată: a lansat preșul Tudorel, un preș care se gudură zgomotos de fiecare dată când te urci cu picioarele peste el și te ștergi pe tălpi.

”Pe lângă gestul de gudurare, are și reacții verbale”, spune creatorul preșului Tudorel. ”De exemplu, imediat ce-l calci în picioare, exclamă entuziamat «Mulțumesc, stăpâne!». Mai are multe alte expresii pe care le folosește, dar decența mă împiedică să le spun acum. Plus că îmi doresc ca eventualii cumpărători să le descopere singuri, sunt sigur că va fi o surpriză plăcută pentru ei.”

Un alt element inedit al preșului Tudorel este faptul că se gudură pe lângă cei care-l calcă în picioare la intensități diferite. ”Reacțiile lui sunt influențate de ce are pe tălpi persoana care se șterge de el”, spune creatorul preșului Tudorel. ”Cu cât e mai multă mizerie, cu atât se gudură mai zgomotos preșul. Iar dacă cumva simte pe tălpi rahat, nu doar că se gudură, dar chiuie de-a dreptul.”

Scris de Calin
21 ianuarie 2019 11:01
Citește mai mult despre: tudorel

Alte articole

Vezi mai mult