Veşti proaste pentru Nicu Dobrescu, un tânăr de 23 de ani din sectorul 5 al Capitalei! Acesta a aflat recent că are gripă şi, mai rău, că a luat-o de la însuşi Nuţu Cămătaru - după ce acesta i-ar fi tuşit în faţă într-un supermarket din cartier.

Acum, oamenii lui Nuţu îl urmăresc ca să recupereze gripa, inclusiv dobânda pe care Nicu i-o datorează interlopului.

nutu_gripa_camatarie.jpg

"Dacă a luat de la mine o gripă, păi trebuie să-mi aducă până săptămâna viitoare o gripă jumate, altfel a belit carasu', nu mă interesează, aşa facem treabă în Rahova, pă încredere şi pă respect", a declarat Nuţu Cămătaru, complet impasibil la faptul că datornicul său are copii acasă şi chiar nu are de unde să scoată o gripă şi jumătate.

"Eu m-am oferit să-i dau înapoi o gripă, dar dobânda chiar nu ştiu de unde o scot. Ce-i aia jumătate de gripă? E bun un guturai? O indigestie? Dar nici de-alea nu mai am. Deja m-au ameninţat că îmi taie o ureche", se plânge victima cămătarilor.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 13.02.2020 15:58 Monden

National Cinematografic