Veşti proaste pentru Nicu Dobrescu, un tânăr de 23 de ani din sectorul 5 al Capitalei! Acesta a aflat recent că are gripă şi, mai rău, că a luat-o de la însuşi Nuţu Cămătaru - după ce acesta i-ar fi tuşit în faţă într-un supermarket din cartier.

Acum, oamenii lui Nuţu îl urmăresc ca să recupereze gripa, inclusiv dobânda pe care Nicu i-o datorează interlopului.

nutu_gripa_camatarie.jpg

"Dacă a luat de la mine o gripă, păi trebuie să-mi aducă până săptămâna viitoare o gripă jumate, altfel a belit carasu', nu mă interesează, aşa facem treabă în Rahova, pă încredere şi pă respect", a declarat Nuţu Cămătaru, complet impasibil la faptul că datornicul său are copii acasă şi chiar nu are de unde să scoată o gripă şi jumătate.

"Eu m-am oferit să-i dau înapoi o gripă, dar dobânda chiar nu ştiu de unde o scot. Ce-i aia jumătate de gripă? E bun un guturai? O indigestie? Dar nici de-alea nu mai am. Deja m-au ameninţat că îmi taie o ureche", se plânge victima cămătarilor.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Thursday, 13.02.2020 15:58 Monden

National Cinematografic