Un român a mâncat un ardei atât de iute încât trebuie anesteziat când se duce la WC

Un român a exagerat atât de mult cu pasiunea lui pentru ardeiul iute încât a ajuns să nu se mai poată așeza pe WC fără să fie anesteziat total înainte. El spune că n-ar mai putea trăi fără anestezie, întrucât alternativa este inumană: când se pune pe WC se simte ca și cum s-ar așeza cu fundul pe-un vulcan care erupe violent.

„Până să descopăr varianta anestezierii totale, îmi era frică să mă așez pe WC“, a povestit românul pasionat de ardei iute. „Am stat o lună de zile fără să mă duc deloc la WC, că știam ce mă așteaptă. Atât de frică îmi era! Iar când n-am mai avut încotro și a trebui să mă așez pe WC efectiv am leșinat de la durere.“

Mai mult, el spune că a trebuit să-și schimbe și vasul WC, pentru că porțelanul nu făcea față operațiunii, se dizolva în anumite zone și-a ajuns să aibă găuri. Acum are un vas WC dintr-un material rezistent la orice fel de intemperii. Vecinii de scară ai bărbatului spun însă că acesta ar trebui să schimbe și țeava de pe coloană, că e ciuruită din cauza lui și au mari pierderi de apă.

Scris de Calin
13 noiembrie 2021 13:16
Citește mai mult despre: anestezie ardei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult