Un român a numărat bulele din apa minerală și a descoperit că lipsesc două

Unii oameni pur şi simplu se nasc puşi pe scandal! Ca să se poată certa azi cu ceilalţi membri ai familiei, un bărbat de 42 de ani din cartierul Pantelimon a numărat bulele din apa minerală şi a constatat că lipsesc „cel puţin două” înainte să înceapă să urle şi să se dea cu capul de pereţi.

Aurel Giculescu spune că nici măcar nu îl deranjează dispariţia bulelor, ci e pur şi simplu o chestiune de principiu, el fiind deranjat că nimeni nu recunoaşte că a luat cei doi bulbuci de dioxid de carbon din depozitul lui de apă pentru şpriţ.

„În total aveam aici în cămară 19724 de bule. Azi am cu 2 mai puţin. Sincer, mi se rupe că am în apa minerală 19724 de bule sau 19722, dar dacă nu furau doar două? Dacă furau 200, începea să se simtă pe limbă, nu? Dacă furau 2000, deja beam apă răsuflată! Măcar să ştiu şi eu când umblă cineva la apa mea, nu?”, îşi bombăne acesta soţia şi copiii, care îl privesc amuzaţi dintr-un colţ al bucătăriei.

Deşi i s-a explicat că e perfect plauzibil ca bulele să fi fost resorbite de apa minerală sau să fi scăpat în atmosferă, Aurel o ţine pe a lui. „Mă lăsaţi cu chimia şi fizica? Acum orice furt poate fi justificat prin chimie şi fizică? Te pomeni că şi fisa aia de 50 de bani de pe pantofar s-a topit”, a continuat să mormăie bărbatul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
24 decembrie 2020 08:22
Citește mai mult despre: apa bule furt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult