Un român a orbit după ce a riscat şi a ridicat privirea de la sânii Sânzienei Buruiană spre faţa ei

Neatenţia l-a costat scump pe un tânăr din Bucureşti. În timp se trecea prin zona Dorobanţi, el a remarcat la o terasă decolteul Sânzianei Buruiană, pe care a început, cum era şi normal, să-l privească insistent. Doar că, în loc să se concentreze asupra sânilor, tânărul a făcut greşeala să ridice privirea spre faţa Sânzianei Buruiană, moment în care a orbit instantaneu.

„Diferenţa abisală dintre cum arată sânii ei şi faţa ei a fost prea mult pentru tânărul bucureştean”, spune medicicul care se ocupă de cazul lui. „Din păcate, nu mai e nimic de făcut pentru el, sânii Sânzianei Buruiană vor rămâne ultimii sâni pe care îi va vedea în viaţa lui. Sper ca pentru el să fi meritat efortul!”

Cazul readuce în discuţie problema femeilor cu faţa mai puţin reuşită, dar cu decolteu generos şi spectaculos. Preşedintele ONG-ului „Liber la decoltee”, reputatul bărbat Decebal Popescu, spune că singura soluţie este ca astfel de femei să aibă deasupra sânilor un avertisment, prin care bărbaţii să fie anunţaţi că riscă să orbească dacă ridică privirea spre faţa posesoarei de decolteu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
26 martie 2014 10:03

Alte articole

Vezi mai mult