Un roman a picat la actorie, pentru că la ciorbă a uitat să pună smântână şi ardei iute

Final prematur de carieră pentru o promiţătoare stea a marelui ecran. Un candidat la actorie a fost respins de comisie la proba cea mai grea, cea de ciorbă. Din comisie au făcut parte Cristi Puiu, cel mai dur membru, dar şi Scărlătescu de la Masterchef. Deşi Scărlătescu îi dăduse cinciul, bietul actor a fost eliminat din concurs de Cristi Puiu, care a făcut un atac furie cinematografică în momentul în care a constatat că de la ciorbă lipseau smântâna şi ardeiul iute.

“Scărlătescu e un modernist. El mănâncă şi micii fără muştar. A gustat ciorba şi a spus că merge şi fără smântână. A zis că i se pare un fel de Guernica a ciorbelor”, explică Decebal Popescu, critic de film.

În schimb, Cristi Puiu a criticat dur candidatul. “Mi-a adus ciorba zâmbind. Nu. Ciorba mi-o aduci în lacrimi, târâş. Trebuie să simt că suferi când îmi aduci ciorba”, a spus Cristi Puiu. Aventura tânărului candidat a fost filmată de Mungiu. Filmul se va numi Actor, va avea 3 ore, va fi filmat într-o garsonieră. Mungiu a declarat că “Rar găseşti un pretext atât de bun să mai faci un film cu ciorbă”.

Scris de Ionut
26 septembrie 2016 13:09

Articole asemanătoare

Vezi mai mult