Un român a pierdut o sumă colosală la ruletă: a pariat că o are mai mare de 20 cm

O banală ruletă l-a lăsat pe un român neinspirat fără o sumă importantă de bani. După mai multe beri cu prietenii, acesta s-a lăudat că o are mai mare de 20 de cm, ba chiar a cerut o ruletă ca să dovedească asta. Și s-a mai și scăpat că, dacă n-o are peste 20 de cm, va face cinste la tot barul până se închide.

Iar de aici încolo a început șirul ghinioanelor pentru lăudăros. Mai întâi, unul dintre comeseni a scos o ruletă, pe care ”absolut întâmplător” o avea în buzunar. Apoi, un altul l-a trimis pe lăudăros la baie, să și-o măsoare, iar verdictul ruletei a fost unul crunt pentru el: nu doar că n-o avea peste 20 de cm, dar era chiar mult sub 10 cm, spre rușinea și paguba lui.

Și ghinioanele au continuat. Patronul barului a auzit discuția și a decis să prelungească programul barului până se ridică toți de la mese, astfel că lăudărosul plătește consumația tuturor și la această oră, la mai bine de 4 zile de când a zis că face cinste până se închide barul.

”Greșeala lui nu e că s-a lăudat c-o are peste 20 de cm, că toți o facem, ci că a acceptat să și-o măsoare”, apreciază cu înțelepciune un comesean. ”Așa că o să mai stăm la băut pe cinstea lui măcar câteva zile, ca să se învețe minte că așa ceva nu se face.”

Scris de Calin
27 martie 2018 19:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult