Un român a răsturnat o sticlă de vodcă şi acum distilează faţa de masă ca s-o recupereze

Exact ca o vodcă neîndulcită, adevărul e uneori fără zahăr! În urmă cu câteva zile, un bărbat neîndemânatic din sectorul 1 al Capitalei a răsturnat o sticlă de vodcă, al cărei conţinut s-a vărsat pe toată masa. Ingenios din fire, Decebal Popescu încearcă acum să distileze faţa de masă ca să recupereze preţiosul lichid, însă prietenii se îndoiesc că va avea sorţi de izbândă.

„Adi e cam ageamiu de când îl ştiu – mereu răstoarnă sau sparge câte ceva”, spune George, tovarăş de pahar al lui Decebal. „Aseară ne-am aşezat la un pahar de vodcă şi stăteam la poveşti când s-a întâmplat nenorocirea. Mi-au dat şi mie lacrimile când am văzut cum se scurgea peste tot. Era şi vodcă bună, Tazovsky, fără pic de zahăr adăugat şi distilată de şapte ori.”

Încercând să nu intre în panică, vinovatul pentru incident a strâns degrabă faţa de masă şi a îndesat-o într-un alambic vechi de ţuică pe care îl ţinea în garaj, de pe vremea când visa să devină alchimist.

„Acum a dat drumul la foc şi se chinuie să distileze faţa de masă, poate-poate salvează nişte vodcă, dar mă îndoiesc că o să obţină altceva decât bumbac fiert”, adaugă prietenii lui Decebal. „Cât trudeşte el acolo, cred că dăm o fugă la magazin să luăm o sticlă nouă. Şi poate de data asta ne lasă pe noi să turnăm.”

15 decembrie 2017 11:12
Citește mai mult despre: distilare fara zahar fata de masa vodca

Alte articole

Vezi mai mult