În sfârşit, structurile metalice din parcuri au un sens! Sătul să aştepte intervenţia autorităţilor, un român i-a alungat pe cei care le foloseau ca aparate de fitness şi le-a reparat, iar acum oricine le poate folosi pentru a face un grătar cinstit.

aparate_fitness_reparate_parc.jpg "Năzdrăvăniile astea au fost instalate acum cinci ani de zile, dar n-au funcţionat niciodată. Uitaţi-vă şi voi la asta: grătarul lipsea, hornul era înfundat, se clătina din toate încheieturile. Toţi golanii se căţărau în ele, trăgeau de ele ca disperaţii", se plânge Decebal Popescu, meşterul întreprinzător. "Am dres-o din trei mişcări cu flexul, am sudat-o bine şi chiar acum fac pe ea o şarjă de mici. Altă viaţă!"

"Dar astea chiar erau aparate de fitness!", a exclamat o tânără trecătoare, stârnind hohote de râs din partea concetăţenilor ieşiţi la iarbă verde. “Da, sigur, şi salata se mănâncă!”, a glumit un grătaragiu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Saturday, 23.03.2019 10:24 Monden

National Cinematografic