Un român a sunat la 112, dar nu pentru că avea o urgenţă, ci ca să se laude că e vegan

Mii de români sună zilnic la 112 din motive de-a dreptul idioate, iar numărul acestora e în creştere! În această dimineaţă, un bărbat din cartierul Colentina a apelat numărul de urgenţă pentru că simţea nevoia să se laude că a renunţat total la carne şi produse de origine animală.

„Apelantul Rîuleţ Onufrie, 26 de ani, părea agitat şi incoerent. L-am întrebat: domnule, aveţi o problemă? Mi-a răspuns că nu, dar de când a înlocuit friptura cu proteine vegetale, ca soia, avocado sau nucile de caju, se simte mereu plin de energie şi ne recomandă tuturor să facem ca el. Mai mult, m-a rugat să dau vestea mai departe colegilor de la poliţie, pompieri şi salvare“, spune Decebal Popescu, operatorul care i-a răspuns tânărului vegan.

Deşi tânărul vegan va fi amendat cu 500 de lei pentru folosirea abuzivă a serviciului 112, acesta spune că nu îşi regretă fapta: „Chiar mă bucur că am putut să împărtăşesc cu cineva experienţa mea de viaţă, iar 500 de lei sunt o nimica toată pe lângă economiile pe care le fac de când am înlocuit porcul şi vita cu antricoate de sfeclă şi chiftele de quinoa“.

Scris de Vasile
31 decembrie 2022 10:00
Citește mai mult despre: vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult