Un român a sunat la 112, dar nu pentru că avea o urgenţă, ci ca să se laude că e vegan

Mii de români sună zilnic la 112 din motive de-a dreptul idioate, iar numărul acestora e în creştere! În această dimineaţă, un bărbat din cartierul Colentina a apelat numărul de urgenţă pentru că simţea nevoia să se laude că a renunţat total la carne şi produse de origine animală.

„Apelantul Rîuleţ Onufrie, 26 de ani, părea agitat şi incoerent. L-am întrebat: domnule, aveţi o problemă? Mi-a răspuns că nu, dar de când a înlocuit friptura cu proteine vegetale, ca soia, avocado sau nucile de caju, se simte mereu plin de energie şi ne recomandă tuturor să facem ca el. Mai mult, m-a rugat să dau vestea mai departe colegilor de la poliţie, pompieri şi salvare“, spune Decebal Popescu, operatorul care i-a răspuns tânărului vegan.

Deşi tânărul vegan va fi amendat cu 500 de lei pentru folosirea abuzivă a serviciului 112, acesta spune că nu îşi regretă fapta: „Chiar mă bucur că am putut să împărtăşesc cu cineva experienţa mea de viaţă, iar 500 de lei sunt o nimica toată pe lângă economiile pe care le fac de când am înlocuit porcul şi vita cu antricoate de sfeclă şi chiftele de quinoa“.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
31 decembrie 2022 10:00
Citește mai mult despre: vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult