Asta înseamnă ghinion! Un tânăr din Brăila a pierdut şapte pariuri la rând şi a tras băţul scurt, iar acum trebuie să-l găsească pe jurnalistul Rareş Bogdan şi să-l invite să-i fie naş de cununie.

rares-bogdan-orhidee.jpg

"Ştiţi vorba aia, la omul sărac, nici boii nu trag, îi cade pâinea-n rahat şi îi vine Rareş Bogdan la nuntă", zâmbeşte amar Decebal Popescu, tânărul căruia viaţa, în mod vizibil, i-a tras-o. "De unde scot eu acum 7000 de euro pentru aranjamente florale? Altfel, nici o şansă să accepte domnul Bogdan."

Nenorocul lui Popescu nu se încheie însă aici: prezenţa lui Rareş Bogdan nu e doar neplăcută ochiului - acesta vine întotdeauna însoţit de Cozmin Guşă. "Stau în capete diferite ale sălii şi intră în direct unul cu celălalt. În loc de muzică, nu mai auzi decât păreri. N-aş vrea să fiu nefericitul la a cărui nuntă se întâmplă asta", spune un organizator de evenimente.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Monday, 05.06.2017 15:11 Monden

National Cinematografic