Un român a trecut la vegetarianism! Şi-a botezat porcul Goji şi vaca Quinoa

Vegetarianismul începe să facă adepţi şi în România! Hotărât să ducă de acum încolo o viaţă echilibrată, un sătean din Miceşti şi-a botezat porcul Goji şi vaca Quinoa. Astfel, spune ingeniosul gospodar, întreaga familie va putea mânca mai târziu mici de Goji şi burgeri de Quinoa, despre care toţi grillatarienii din sat vorbesc că ar fi mai sănătoşi decât cei obişnuiţi.

“Gojică al meu are deja 200 kg, au să iasă nişte fripturi grozave din el!”, glumeşte săteanul, îndreptându-se spre cocina lui Goji cu o găleată zdravănă de porumb.

“Pe toate blogurile de lifestyle putem citi că, spre deosebire de carnea tradiţională, obţinută din Joiana şi Ghiţă, ingredientele naturiste ajută la menţinerea unei forme fizice excelente”, spune Decebal Popescu, nutriţionistul satului. “De aceea îl felicit pe vecinul meu că a luat decizia să mănânce de acum încolo doar ceafă de Goji, şorici de Goji, coaste de Goji, chiftele de Quinoa, antricoate de Quinoa… Organismul lui o să-i fie recunoscător peste câţiva ani!”

“Am auzit că şi alţi foşti amatori de grătare sunt hotărâţi să facă acest pas. Până şi primarul şi-a botezat curcanii Chia, Tapioca şi Soia, i-a mâncat şi spune că se simte mult mai bine!”, adaugă Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

30 iulie 2015 10:21

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult