Ghinion teribil pentru cinci bețivi onești, care dormeau liniștiți într-un șanț. Un inconștient i-a trezit zgomotos, după ce i-a confundat cu membrii Carla’s Dreams. ”Wow, ce tare, sunt băieții de la Carla’s Dreams! Sculați, băi, că vreau un autograf de la voi!” a urlat inconștientul către bieții bețivi.

carlas_dreams_birt.jpg Dezamăgire însă pentru fanul Carla’s Dreams, după ce-a aflat că cei cinci nu erau idolii lui, ci doar niște persoane simple, învinețite de alcoolul consumat în exces, nu de la pictat pe față. ”Aș fi putut jura că sunt ei, erau leiți”, a oftat acesta. ”Dar mi-am făcut oricum o poză cu ei, că nimeni nu face diferența între băieții de la Carla’s Dreams și niște bețivi care-s vineți de la băutură, că arată fix la fel.”

Sunt însă și voci care susțin că în șant nu erau cinci bețivi, ci chiar membrii Carla’s Dreams. ”Să fim serioși, erau fix cinci, e început de an și Carla’s Dreams sunt, totuși, din Republica Moldova. Sunt șanse mai mari ca cei cinci să fie membrii Carla’s Dreams decât niște bețivi oarecare”, spune un apropiat al trupei. ”Mai ales că, vă spun sigur, cei de la Carla’s Dreams sunt pictați pe față doar 20% din timp, în rest sunt doar vineți de la prea multă băutură.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 02.01.2017 14:24 Monden

National Cinematografic