Un român a trezit cinci bețivi care dormeau în șant! Erau vineți la față și a crezut că-s membrii Carla’s Dreams

Ghinion teribil pentru cinci bețivi onești, care dormeau liniștiți într-un șanț. Un inconștient i-a trezit zgomotos, după ce i-a confundat cu membrii Carla’s Dreams. ”Wow, ce tare, sunt băieții de la Carla’s Dreams! Sculați, băi, că vreau un autograf de la voi!” a urlat inconștientul către bieții bețivi.

Dezamăgire însă pentru fanul Carla’s Dreams, după ce-a aflat că cei cinci nu erau idolii lui, ci doar niște persoane simple, învinețite de alcoolul consumat în exces, nu de la pictat pe față. ”Aș fi putut jura că sunt ei, erau leiți”, a oftat acesta. ”Dar mi-am făcut oricum o poză cu ei, că nimeni nu face diferența între băieții de la Carla’s Dreams și niște bețivi care-s vineți de la băutură, că arată fix la fel.”

Sunt însă și voci care susțin că în șant nu erau cinci bețivi, ci chiar membrii Carla’s Dreams. ”Să fim serioși, erau fix cinci, e început de an și Carla’s Dreams sunt, totuși, din Republica Moldova. Sunt șanse mai mari ca cei cinci să fie membrii Carla’s Dreams decât niște bețivi oarecare”, spune un apropiat al trupei. ”Mai ales că, vă spun sigur, cei de la Carla’s Dreams sunt pictați pe față doar 20% din timp, în rest sunt doar vineți de la prea multă băutură.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
2 ianuarie 2017 12:24
Citește mai mult despre: betiv carla's dreams

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult