Un român are IQ-ul atât de mic încât singurele cuvinte pe care le ştie sunt “bă” şi “Cristi”

Dacă ai fost zilele astea într-un loc aglomerat, la mall sau în vreun cămin studenţesc, l-ai auzit cu siguranţă, dar ştiai că viaţa lui e un mister pentru oamenii de ştiinţă? Un tânăr bucureştean are IQ-ul atât de mic încât nu poate articula decât cuvintele “bă” şi “Cristi”.

“Onufrie Rîuleţ, şomer din cartierul Berceni, s-a născut cu o malformaţie rară a creierului: absenţa totală a materiei cenuşii, a ganglionului umorului şi a bulbilor responsabili de simţul ridicolului. Teoretic, n-ar trebui să fie în viaţă, atât e de cretin. Dar iată-l viu şi nevătămat, repetând până la epuizare cele două cuvinte, pe care nici azi nu ştim cum le-a învăţat”, spune Decebal Popescu, cercetător al Institutului de Neurologie “Sergiu Cantacuzino” din Babadag.

O ipoteză a savanţilor este că Rîuleţ ar fi învăţat cele două cuvinte pe Facebook, unde acestea au fost recent considerate amuzante şi de alte persoane cu IQ sub 50. „Deşi Rîuleţ nu ştie să folosească o lingură”, spun cercetătorii, „accesul la internet a devenit atât de facil în zilele noastre încât nu putem să excludem această variantă.”

“L-am văzut şi eu mai devreme prin oraş, striga ‘Cristiii! Bă, Cristiii!’ şi părea că se distrează foarte tare. Mi s-a făcut milă de el şi i-am dat 5 lei”, declară un trecător, “dar a luat bancnota şi şi-a băgat-o în nas. Săracul, sper că are cine să-i dea de mâncare şi să-l lege la şireturi.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
2 februarie 2016 13:03
Citește mai mult despre: creier cristi facebook internet IQ prost

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult