Iminenta criză care va veni în perioada următoare îi face pe cei mai ingenioși dintre noi să-și ia măsuri de protecție. Este și cazul unui român de 38 de ani, care a început să adune la pușculiță felii de salam uscat.

salam-feliat2334.jpg ”Anticipez că leul se va devaloriza masiv, așa că n-avea sens să mai adun bani în pușculiță”, spune vizionarul. ”Salamul, în schimb, are toate șansele să devină monedă forte. Și nu pun la pușculiță doar salam, ci și feliuțe de cârnați, jambon sau ceafă. Bineînțeles, am făcut și stive de borcane de muștar în cămară.”

Planul bărbatului nu este însă lipsit de bătăi de cap. ”Prima pușculiță mi-a distrus-o soția, c-a turnat în ea iaurtul ei cu 0,1% grăsime, n-a vrut să priceapă că nu putem face provizii din așa ceva”, s-a plâns acesta. ”Așa că acum am o pușculiță nouă, pe care am ascuns-o în spatele oalelor de gătit, că sigur nu umblă soția pe-acolo.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 11.05.2020 10:30 Monden

National Cinematografic