Un român care a cerut să fie îngropat în iaurt s-a răzgândit, după ce a aflat că nu conţine conservanţi

Miturile de pe internet lovesc din nou. După ce a citit pe un site obscur că în iaurturi se pun conservanţi, ca să stea mai mult în raft, un român a cerut prietenilor să-l îngroape în iaurt, ca să întinerească, spre stupoarea acestora. Prietenii i-au explicat că e ridicol să creadă aşa ceva şi că dacă are conservanţi înseamnă că nu e iaurt.

Lucrurile au devenit şi mai complicate când Marian, românul credul, a cumpărat o cantitate uriaşă de iaurt, pe care l-a băgat în cadă şi a făcut baie în el, inundând vecinii. Din apartamentul acestuia se simţea un miros puternic de kefir. Problemele au degenerat serios când conductele blocului s-au îmbrânzit complet şi a fost nevoie de un nou sortiment de fermenţi, ca să facă şvaiţer în conducte, să se scurgă apa prin găuri.

Românul a insistat şi s-a dus la un notar, să pună în testament să fie îngropat în iaurt, cu toate că notarul i-a spus acelaşi lucru. Și pentru că nu voia sub nici o formă să creadă că informația cu conservanții e falsă, prietenii i-au cumpărat un bax de iaurt și l-au dus la un laborator specializat, unde naivul a văzut că nu e nici o urmă de conservant în iaurturi și că cineva de pe site-urile alea dubioase și-a bătut joc de el.

Articol susținut de Danone.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

2 martie 2018 10:43
Citește mai mult despre: conservanti iaurt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult