Izolarea lasă urme vizibile în apartamentul unui bărbat din Capitală! După ce a petrecut două luni închis în casă, acesta a făcut bilanţul deşeurilor produse: trei saci întregi de gunoi şi peste 7000 de sticle goale de bere.

roabacubere.jpg

"Cu gunoiul rezolv repede, îl duc la ghenă cât ai clipi, dar pentru sticlele alea cred că trebuie să închiriez o căruţă, o basculantă, ceva. Ca să le duc la reciclat, să scot şi eu un ban de o bere. Ce-aş mai bea o bere", spune bărbatul, dând ochii cu soarele primăverii pentru prima oară de la instalarea stării de urgenţă.

"L-am văzut mai devreme, căra sticle goale cu roaba", spune tanti Cornelia, vecina care ştie tot ce se întâmplă în bloc. "Întrebarea mea e de unde a avut atâta bere în casă. Oare e mână în mână cu Bill Gates şi ştia că vine pandemia? Sau şi-o fi comandat bere TNR de pe internet?"

"Se vede că se respectă. Numa' sticle a adunat. Fără doze şi PET-uri. Înclin să cred varianta cu Bill Gates", adaugă un alt vecin.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 15.05.2020 16:55 Monden

National Cinematografic