Un român care și-a crescut porcul în cadă vinde cârnații ca fructe de mare

Cum piața produselor din porc este extrem de bogată în oferte în această perioadă, un român care și-a crescut porcul în cadă a decis să-și vândă cârnații și șoricul ca fructe de mare – sau „fructe de jumare“, cum le mai spune el. Produsul său este un real succes, clienții fiind de părere că fructele de mare obținute din porc sunt mai gustoase chiar și decât homarul.

Mulți se plâng însă că prețurile sunt exagerate, fiind vorba totuși vorba de produse obținute din porc. Pe de altă parte, comerciantul susține că prețul ridicat al produselor sale este perfect justificat. „Să crești porcul în cocină este ușor, oricine poate s-o facă. În cadă, în schimb, e cu totul altceva, e mai greu să crești un porc acolo decât un homar “, spune ingeniosul întreprinzător.

„Numai eu știu cât de greu e să faci un duș cu porcul lângă tine în cadă“, a continua acesta. „Chiar și statul pe tron e o aventură, că stăteam tot timpul cu spaima că sare porcul din cadă peste mine. Ca să nu mai zic de gândurile care îți trec prin cap când soția ta stă închisă cu orele cu porcul în baie. Numai ușor nu e.“

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 decembrie 2020 07:13
Citește mai mult despre: porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult