Îl cheamă Marian Coltea, are 38 de ani şi drogurile i-au dat viaţa peste cap. Recent, Marian a ajuns în ultimul hal de la droguri. A fost atât de prăjit, că şi-a plătit întreţinerea pe ultima lună imediat ce s-a afişat. Marian vrea cu disperare să se lase de droguri, pentru că nu vrea ca lucrurile să degenereze: "Ce urmează? Să-mi achit restanţele? Să-mi fac RCA la maşină? Să-mi iau un job?".snoop_la_intretinere.jpg

Marian descrie oroarea prin care trece un narcoman: “Mă vedeam ca într-un film cum cobor la parter la administrator, cum am scos banii, am plătit şi mi-a dat chitanţa. Deşi ştiam că e o prostie ce fac, pur şi simplu drogurile mi-au luat minţile”, spune Marian.

Administratorul spune că Marian a dat banii rulaţi foarte strâns, cu urme de muci şi de cocaină.

“Era un vecin liniştit, care îşi plătea întreţinerea după 2-3 luni, ca toţi din bloc şi dădea bună ziua la toată lumea. N-aş fi crezut niciodată că o să-l văd într-un asemenea hal. A plătit în faţa mea, nici măcar n-a comentat că de ce de a fost trecut cu o persoană în plus la întreţinere. Chiar mi-am zis în momentul ăla: Băi, ăsta e pastilat?”, îşi aminteşte Mioara Papuc, vecină de scară cu Marian.

ezgif-5-c6e546f814e2.gif


Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 22.11.2019 19:05 Monden

National Cinematografic