Un român care şi-a plătit întreţinerea la timp dă vina pe droguri

Îl cheamă Marian Coltea, are 38 de ani şi drogurile i-au dat viaţa peste cap. Recent, Marian a ajuns în ultimul hal de la droguri. A fost atât de prăjit, că şi-a plătit întreţinerea pe ultima lună imediat ce s-a afişat. Marian vrea cu disperare să se lase de droguri, pentru că nu vrea ca lucrurile să degenereze: „Ce urmează? Să-mi achit restanţele? Să-mi fac RCA la maşină? Să-mi iau un job?”.

Marian descrie oroarea prin care trece un narcoman: “Mă vedeam ca într-un film cum cobor la parter la administrator, cum am scos banii, am plătit şi mi-a dat chitanţa. Deşi ştiam că e o prostie ce fac, pur şi simplu drogurile mi-au luat minţile”, spune Marian.

Administratorul spune că Marian a dat banii rulaţi foarte strâns, cu urme de muci şi de cocaină.

“Era un vecin liniştit, care îşi plătea întreţinerea după 2-3 luni, ca toţi din bloc şi dădea bună ziua la toată lumea. N-aş fi crezut niciodată că o să-l văd într-un asemenea hal. A plătit în faţa mea, nici măcar n-a comentat că de ce de a fost trecut cu o persoană în plus la întreţinere. Chiar mi-am zis în momentul ăla: Băi, ăsta e pastilat?”, îşi aminteşte Mioara Papuc, vecină de scară cu Marian.

ezgif-5-c6e546f814e2.gif

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
22 noiembrie 2019 17:11
Citește mai mult despre: droguri

Alte articole

Vezi mai mult