Un român doarme de aproape 20 de ore și nu dă niciun semn că ar urma să se trezească, după ce-a ascultat ieri discursul lui Iohannis de la congresul PNL. Doar 20 de secunde de discurs i-au trebuit românului ca să adoarmă lemn pe canapea.

barbat_dormit.jpg Familia românului cufundat în somn spune că va da statul român în judecată. ”E anormal să primim zeci de mesaje RO-Alert doar ca să fie testat sistemul, iar apoi să nu fim sub nicio formă avertizați că urmează un discurs al lui Iohannis”, s-a plâns soția bărbatului. ”Vom cere despăgubiri statului român pentru scăparea asta.”

Discursul lui Iohannis a făcut însă victime și în sala în care s-a ținut congresul PNL. ”Mai mulți colegi s-au umplut de vânătăi, că s-au ciupit violent ca să nu adoarmă în sală. Iar lui Rareș Bogdan i-a adormit papagalul pe umăr și-a început să sforăie zgomotos”, a povestit un lider PNL prezent la congresul de ieri.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 09.08.2019 15:30 Monden

National Cinematografic