Un român doarme și la ora asta, după ce ieri a ascultat din greșeală discursul lui Iohannis

Un român doarme de aproape 20 de ore și nu dă niciun semn că ar urma să se trezească, după ce-a ascultat ieri discursul lui Iohannis de la congresul PNL. Doar 20 de secunde de discurs i-au trebuit românului ca să adoarmă lemn pe canapea.

Familia românului cufundat în somn spune că va da statul român în judecată. ”E anormal să primim zeci de mesaje RO-Alert doar ca să fie testat sistemul, iar apoi să nu fim sub nicio formă avertizați că urmează un discurs al lui Iohannis”, s-a plâns soția bărbatului. ”Vom cere despăgubiri statului român pentru scăparea asta.”

Discursul lui Iohannis a făcut însă victime și în sala în care s-a ținut congresul PNL. ”Mai mulți colegi s-au umplut de vânătăi, că s-au ciupit violent ca să nu adoarmă în sală. Iar lui Rareș Bogdan i-a adormit papagalul pe umăr și-a început să sforăie zgomotos”, a povestit un lider PNL prezent la congresul de ieri.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
9 august 2019 13:08

Alte articole

Vezi mai mult