Un român e atât de cocalar încât are 2 numere la maşină. Unul de Bulgaria şi unul cu SEX

Regele cocalarilor de pretutindeni e pe punctul să fie încoronat! Cunoscut în întregul cartier Berceni ca “Geani de Lux Barosanu’ Mileniului 3”, un tânăr şomer a obţinut ceea ce mulţi doar visează: bolidul său tunat are două seturi de plăcuţe de înmatriculare perfect funcţionale: unul din Bulgaria şi unul cu “SEX”.

Mai mult, spun apropiaţii, Geani are de gând să mărească miza şi să-şi înscrie dosarul pentru un al treilea număr: “ceva cu SPP sau GUV, să fie şmecheria totală”.

“Ideea mi-a venit când am văzut un film cu spioni, în care şucarul ăla de Bond avea o maşină căreia i se schimbau numerele din mers, ca să ştie tot cartierul cât e el de boss. Uite aşa, ţac pac”, declară Geani, învârtind prin aer una dintre plăcuţe.

“Eu aveam demult numărul de Bulgaria, dar într-o zi, când am scos nişte lovele de la păcănele, mi-am înmatriculat-o şi pe România. Am cerut un număr marfă, SEX sau MUE, mi l-au dat pe primul, că Geani e mereu primul! Vorba lui Giovani, asta înseamnă să fii proprietar de vehicul”, recunoaşte ingeniosul combinator din Berceni.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
1 martie 2016 18:10
Citește mai mult despre: Bulgaria cocalar inmatriculare masina numere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult