Un român e atât de hipster încât în loc de ochelari poartă două monocluri

Moda hipsterului cu ochelari „vintage” a trecut de mult și doar hipsterii amatori se mai îmbracă zilele acestea ca orice normie. O dovedește și Deux C. Ball Popa, un hipster bucureștean care nu mai iese din casă fără să-și pună două monocluri în loc de ochelari. 

„Problema cu vintage-ul este că, câteodată, nu ești suficient de vintage și nu există o deosebire clară între hipster și boschetar. Așa că am decis să iau un accesoriu rezervat de obicei burghezilor, monoclul, și pentru a accentua superioritatea și individualitatea mea pregnantă am zis să-mi pun două. Plus că nu văd pe unde merg dacă port doar un monoclu, serios, eu chiar am probleme cu vederea, e de la sutele de beri craft pe care le-am băut în ultima vreme”, a declarat Popa. 

În afară de cele două monocluri hipsterul bucureștean abordează o ținută normală pentru cei din mediul său: pantaloni cadrilați, sacou de pâslă peste vesta de lână, cravată. „În aceste cazuri atitudinea face totul. Dacă pari suficient de incult dar, totodată, cu figuri în cap, te numești hipster. Cei mai buni sunt aceia care reușesc să obțină echilibrul perfect între aceste două stări”, a explicat un medic.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

27 februarie 2017 15:12
Citește mai mult despre: hipster ochelari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult