Un român e feminist convins: ”Femeile n-au ce căuta în bucătărie, că ele habar n-au să gătească”

Cine spune că românii sunt înapoiați în problematica drepturilor omului nu știe ce vorbește. Un bucureștean a spulberat orice mit cum că românii ar poseda o gândire din Evul Mediu, susținând sus și tare că locul unei femei nu este în nici un caz în bucătărie.

“Suntem în 2016. Să spui că o femeie trebuie să stea în bucătărie este pur și simplu o dovadă de înapoiere, rigiditate, demonstrația unei minți rămase în urmă cu evoluția societății. Este o gândire extrem de periculoasă să trimiți toate femeile în bucătărie, așa, în neștire, având în vedere că 99% dintre ele nu știu să gătească. Trebuie să fim atenți la sănătate, nu putem băga în gură orice gătește o femeie, doar suntem în mileniul 3”, spune Victor R.

Acesta se declară total împotriva patronilor de restaurante care nu angajează bucătari doar pentru că sunt femei. “Cei care dețin restaurante trebuie să revină în prezent și să refuze să angajeze bucătărese nu pentru că sunt femei, ci pentru că habar n-au să gătească”, a adăugat bărbatul.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
21 noiembrie 2016 14:11
Citește mai mult despre: bucatarie femeie feminism

Alte articole

Vezi mai mult