Momente intense pentru un român care încearcă să clarifice odată pentru totdeauna cum se scrie corect, șaorma sau shaorma? Deși se află la a cincea șaorma, românul spune că nu se află cu nimic mai aproape de o decizie finală decât era înainte de prima șaormă.

saorma apetisanta.jpg ”Spre deosebire de impostorii ăia din Academia Română, care-și dau cu părerea cu ochii în tot felul de cărți imbecile, nu în timp ce înfulecă dintr-o șaormă, eu vreau să am legitimitate pentru opinia mea”, se explică românul. ”Așa că voi mânca șaorme până mă va lovi revelația și voi afla cum se scrie corect, cu ș sau cu sh.”

Românul spune că nu va renunța la demersul său intelectual până nu va ajunge la o concluzie. ”Sunt dispus să merg până la capăt”, spune el. ”Asta însemnând nu doar să mănânc zilnic multe șaorme, ci inclusiv să fac un tur prin țările arabe, să gust și șaormele de acolo, ca să-mi fac o idee clară despre cum ar trebui să se scrie, șaorma sau shaorma?”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 06.11.2019 15:06 Monden

National Cinematografic