Un român e lider la Like-uri după ce şi-a spălat pisica cu Coccolino şi a postat pozele pe Facebook

În cursa nebună de a câștiga cele mai multe like-uri pentru o pisică pusă pe Facebook se întrezărește deja un lider detașat, Adrian Citolescu, care și-a spălat pisica cu Coccolino Intense înainte să o fotografieze. Creatura a atins un miros atât de intens, că s-a strâns tot cartierul la uşa stăpânului. A urmat o avalanșă de like-uri din partea utilizatorilor celebrei rețele sociale.

„Pisica se spală rar, cam o dată pe an și întotdeauna cu grijă. Eu i-am dat cu șampon de pisici, balsam de pisici, miere de pisici și, la final, în vană am turnat și un capac de Coccolino să-i miroasă blana frumos. Cand am terminat, deja auzeam girofare pe stradă. Veneau pompierii, că anunţase cineva că e un parfum extrem de intens în zonă, oamenii au crezut că s-a spart un butoi cu prospeţime” a povestit tânărul Citolescu.

Pisica este sănătoasă și mândră de blana ei, iar oamenii de pe internet sunt în extaz. „E atât de parfumată, încât îmi vine să mor aici”, a exclamat Larisa Grigore, o prietenă a lui Citolescu de pe Facebook. În casă, pisica e extrem de drăguţă. Evident, este un avantaj faptul că prinde muștele, dă jos pânzele de păianjen și face curat pe sub pat, unde are ascunsă o bilă încă de acu’ doi ani. În plus, e şi incredibil de pufoasă, nu doar parfumează toată casa, pe unde lenevește ea în fiecare zi.

15 noiembrie 2017 12:11
Citește mai mult despre: Coccolino pisica

Alte articole

Vezi mai mult