Un român face bani buni şantajând hipsteri cu poze de dinainte să-şi lase barbă

Afacere de nişă! Un român a realizat cât de speriaţi sunt hipsterii ca nu cumva să afle lumea cât de pămpălăi erau înainte să-şi lase barba aia de tăietor de lemne canadian şi îi şantajează, obţinând poze compromiţătoare, cu ei bărbieriţi.

Românul cumpără poze vechi şi albume de liceu, unde hipsterii de azi pot fi văzuţi în toată splendoarea lor acneică. După ce află identitatea hipsterilor, îi invită la o “discuţie prietenească despre viitorul tău”, şi le oferă pozele contra unor sume de bani. Cei mai mulţi hipsteri plătesc până la 1000 de Euro pe poze şi le ard imediat ce le obţin.

“Am descoperit lucruri interesante. De exemplu, un mare hipster, supranumit Viceregele Hipsterilor din Control, era de fapt femeie înainte şi barba i-a apărut după tratamentul cu hormoni. Nu-i dau numele, dar bănuiesc că știe toată lumea despre cine e vorba”, explică Decebal Popescu, românul care şantajează hipsterii.

Acesta a descoperit că dacă le-ai lua barba, tatuajele și jobul din agenție, n-ai putea deosebi un hipster de o casnică.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 august 2015 07:53
Citește mai mult despre: barba hipster santaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult