Un român ingenios şi-a umplut paltonul de parfumuri şi electronice şi aşteaptă legile justiţiei ca să iasă din supermarket

Cine a spus că legile justiţiei sunt făcute doar de dragul baronilor? Geani Raţă zis Briceag, un tânăr fără ocupaţie din sectorul 5 al Capitalei, e convins că ele vor aduce belşugul şi pentru pătura de jos a lumii interlope.

De câteva ore, bărbatul se învârte într-un hipermarket din cartier, cu paltonul burduşit de cosmetice şi electronice, aşteptând cuminte intrarea în vigoare a noilor legi ca să poată ieşi fără să se mai teamă de detectoare şi camere de luat vederi.

„De ce să aştept să se publice în Monitorul Oficial şi să mă calc în picioare abia dup-aia, cu toţi borfaşii şi găinarii? Ca să ai valoare tre’ să fii eficient, mânca-ţi-aş!”, cugetă Geani. „Cât poate să dureze? Încă o oră, două?”

Înduioşat de răbdarea lui Geani, deputatul PSD Florin Iordache a promis că va accelera pe cât posibil adoptarea modificărilor la Codul de procedură penală, pentru ca bunurile dosite în palton să ajungă mai repede la târg la Vitan, la oamenii care chiar au nevoie de ele.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
19 decembrie 2017 15:12

Alte articole

Vezi mai mult