Un român ingenios vinde capace de pix cu 20 de lei ca „ţigări fără fum şi fără nicotină”

Cu toţii am supt, cel puţin o dată, un capac de pix – dar el e singurul care a devenit miliardar din asta! Decebal Popescu, inventator din Berceni, susţine că a conceput o alternativă mult mai sănătoasă la fumat, fără gudron, nicotină sau orice fel de substanţe dăunătoare.

În prezent, acesta a înregistrat la OSIM denumirea de „IQFuseLogicVapeSmartSmokeFree” pentru capacele de pix pe care le vinde cu 20 de lei bucata în chioşcurile de la metrou, în hipermarketuri şi chiar şi în cafenelele cool din centrul istoric.

„Spre deosebire de ţigări, ţigări electronice, ţigări care fierb tutunul sau ţigări care îl prăjesc, ţigările IQFuseLogicVapeSmartSmokeFree nu conţin absolut nimic, deci nu au cum să dăuneze sănătăţii”, spune inventatorul, sugând cu poftă dintr-un capac de pix.

În prezent, capacele de pix IQFuseLogicVapeSmartSmokeFree sunt disponibile în trei arome, BIC albastru, BIC negru şi pix de unică folosinţă chinezesc. „Am de gând să introduc multe arome noi de exemplu pix verde cu gel pentru amatorii de ţigări mentolate, sau Parker pentru persoanele care apreciază un gust rafinat”, adaugă inventatorul IQFuseLogicVapeSmartSmokeFree.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
17 noiembrie 2019 11:02
Citește mai mult despre: ţigări

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult