Un român n-are cu ce să pârlească porcul, după ce fiul lui vegan i-a mâncat toate paiele

Veganii nu se lasă! Un român a avut parte de un Ignat cu probleme. A tăiat porcul, dar când a vrut să-l pârlească, a constatat că din magazie îi dispăruseră paiele. A știut imediat ce s-a întâmplat: băiatul lui, vegan, le mâncase pe toate.

”A venit acasă, ne-a spus că a renunțat la veganism și că vrea să mănânce și el carne de porc, ca oamenii. Trebuia să-mi dau seama că minte, că avea urme de goji la gură. În camera lui era plin de resturi de paie, și el stătea ghiftuit în pat. În facultate râdeau toți de el, că îi trimiteam pachet pe autobuz la București. În loc să aibă și el niște mâncare normală, într-o sacoșă, îmi cerea să-i trimit un balot de paie”, spune bietul om, năpăstuit de soartă cu un fiu vegan.

Veganul nu s-a oprit aici. A mers prin sat pe la mai mulți oameni, susținând că vrea să cumpere paie pentru animale, dar că vrea să le guste mai întâi. După ce mânca 2-3 kg de paie, pleca, spunând că sunt prea scumpe. Disperați, părinții au încercat să-l vindece și i-au pus o icoană în cameră, dar, fiind o icoană pe lemn, veganul a mâncat-o.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
15 decembrie 2016 07:17
Citește mai mult despre: paie porc vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult