Marian Coltea din Berceni şi-a notificat oficial angajatorul şi colegii de la SC Respingia SRL, societatea unde lucrează ca artificier neural, că nu va participa la petrecerea de Crăciun a firmei, pentru că încă are mâncare şi băutură în frigider de astă-vară, de la all-inclusive din Bulgaria.

bftsuedez_party.jpg Mai mult, Marian i-a invitat pe colegi la after-party pe la el: “Am salată boeuf, salată a la Ruse, varianta bulgărească, am whisky pe care l-am turnat frumos într-un pet pe sub masă ca să nu mă vadă, am lichior, încă am rulourile alea cu caşcaval şi şuncă, alea nu se strică niciodată, le ţin afară şi zici că-s făcute ieri”, a descris Marian meniul.

“Nu văd alt motiv să mă duc la petrecerea firmei. Poate doar dacă mi se plătesc ore suplimentare cât stau acolo”, spune Marian, care la petrecerile din anii trecuţi a fost nevoit să-şi care şefii beţi morţi acasă cu taxiul, apoi să ajute la curăţenie, că vomitaseră toate colegele din cauza punch-ului de la party.

Absenţa lui Marian a fost aplaudată de colegi, care spun că de fapt la toate petrecerile Marian înghite hulpav toată mâncarea, toarnă prăjiturile într-o pungă şi pleacă acasă cu câte două sticle de băutură.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Wednesday, 11.12.2019 17:54 Monden

National Cinematografic