Marian Coltea din Berceni şi-a notificat oficial angajatorul şi colegii de la SC Respingia SRL, societatea unde lucrează ca artificier neural, că nu va participa la petrecerea de Crăciun a firmei, pentru că încă are mâncare şi băutură în frigider de astă-vară, de la all-inclusive din Bulgaria.

bftsuedez_party.jpg Mai mult, Marian i-a invitat pe colegi la after-party pe la el: “Am salată boeuf, salată a la Ruse, varianta bulgărească, am whisky pe care l-am turnat frumos într-un pet pe sub masă ca să nu mă vadă, am lichior, încă am rulourile alea cu caşcaval şi şuncă, alea nu se strică niciodată, le ţin afară şi zici că-s făcute ieri”, a descris Marian meniul.

“Nu văd alt motiv să mă duc la petrecerea firmei. Poate doar dacă mi se plătesc ore suplimentare cât stau acolo”, spune Marian, care la petrecerile din anii trecuţi a fost nevoit să-şi care şefii beţi morţi acasă cu taxiul, apoi să ajute la curăţenie, că vomitaseră toate colegele din cauza punch-ului de la party.

Absenţa lui Marian a fost aplaudată de colegi, care spun că de fapt la toate petrecerile Marian înghite hulpav toată mâncarea, toarnă prăjiturile într-o pungă şi pleacă acasă cu câte două sticle de băutură.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 11.12.2019 20:54 Monden

National Cinematografic