Un român nu se poate apuca de grătar, că n-a avut Dan Negru nicio opinie despre asta

Situație dramatică pentru Marian Coltea, care locuiește în zona Lujerului. Plecat deja la țară, el nu se poate apuca de tradiționalul grătar de 1 Mai, din cauză că Dan Negru încă nu a avut nicio opinie despre acest subiect, așa că nici măcar n-a cumpărat cărbunii, darămite să aleagă de la ce măcelărie cumpără carnea și micii.

”Îl somez pe Dan Negru să adopte cât mai curând o poziție tranșantă despre ideea de grătar, sau să posteze pe Facebook o tiradă impecabilă, presărată cu citate biblice, despre ce înseamnă pentru români grătarul, pentru că eu, în lipsa unei asemenea opinii, nu pot nici să mă gândesc să fac un grătar. Aș prefera să fac mici în tigaie decât să fac un grătar fără ca Dan Negru să fi zis ceva despre asta”, a precizat Marian Coltea.

”Ce mai așteaptă? De ce nu comunică exact când avem mai mare nevoie de el?”, se întreabă inutil bietul Marian. ”El nu realizează că noi nu putem nici măcar să respirăm fără părerile lui? De ce e atât de egoist și emite opinii despre absolut orice, dar când avem nevoie de păreri despre, nu știu, despre cum să facem coastele, sau cât să ținem micii, sau cât de încinși să fie cărbunii, de ce nu ne oferă prețioasele sale gânduri, manifestate în cuvinte publicate electronic, sau eventual urlate, cum făcea pe vremuri”, spune Marian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 aprilie 2023 11:22
Citește mai mult despre: Dan Negru facebook grătar opinie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult